منتدي نسائي ثقافي أجتماعي للمرأة العصرية
اهـلا ومرحبا بـك يـا زائر في مـنـتـدي صاحبة الجلاله

نرجو أن تحترم القوانين وتذكري و أنتبهي اختي الفاضلة

(( مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ))

أشتركي معنا وأنضمي لأسرتك الثانية


 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  اليوميةاليومية  الأحداثالأحداث  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
بحـث
 
 

نتائج البحث
 

 


Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
.: عداد زوار المنتدى:.
لغة المنتدي

شاطر | 
 

 كرات البطاطس اللذيذة بالجبن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
صاحبة الجلاله
مديرة ومؤسسة المنتدي
مديرة ومؤسسة المنتدي
avatar

المشاركات : 2537
تاريخ التسجيل : 15/11/2009

مُساهمةموضوع: كرات البطاطس اللذيذة بالجبن    24/10/2017, 9:15 pm





 كرات البطاطس اللذيذة  بالجبن




من المقبلات اللي بحب اضيها علي سفرتي مع السمبوسك


صحية وخفيفة عالمعده ممكن تتعمليها قلي فالزيت او فالفرن





بطاطس مسلوقة

جبنة شيدر

معلقتين كبار دقيق مع سميد

توابل النكهات المفضلة

بقدونس مقطع للتزيين





أولا بغسل البطاطسي وبقشرها واسلقها

بعدين بصفيها حوالي نصف ساعه علشان تتصفي من المية كويس جدا وتنشف
بعدها بهرس البطاطسي بطريقة صحيحة علشان تكون مهروسة مش قطع
وبضيف التوابل اللي محتاجاها عليها وبقلبها كويس جدا



بعدين بتجهزي الجبن وتقطعيه اعمليه قطع صغيرة


وامسكي مهروس البطاطس واعملي منها كرة وبعدين من الجنب دخلي فيها الجبنة ولفيها زي الكرة بالظبط

لحد متغلفيها بالبطاطسي وعالتحمير علطول لكن لو متصفتش كويس ممكن تتفك فالزيت فالصح
بعد متلفيها كرة لفيها بالسميد والدقيق منها هتتماسك ومنها هتكون مقرمشة



لو بتتعبي من الزيت ممكن تدهني صينية الفرن وتحطيها فيه وتعمليها بالفرن

ولما تجهزيها رشي عليها من فوق بقدونس مقطع للتزيين  وقدميها مع اي صوص تحبيه ريد صوص او وايت صوص





جربيها هتعجبك وبالهنا والشفا

دعواتكم لي

تحياتي للجميع









الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://her-majesty.own0.com
 
كرات البطاطس اللذيذة بالجبن
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي نسائي ثقافي أجتماعي للمرأة العصرية :: ركن فن المطبخ :: الأطباق الخفيفة-
انتقل الى: